Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za kick

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałe dzisiaj bana za kicka bo jakieś 2 chuje mnie wyjebały z meczy ja mówię żeby k***a nie wyrzucali a oni mnie wyjebali czy da się od tego jakoś odwołać ???? Przecież to jest chore, powinni tą opcje tym chujom blokować. HELP

xD

Opublikowano

Co masz na myśli, co słabo gram? Oni się pytali czy mnie kicknąć to im mówię że nie nie ja gram do końca i mnie wyjebał.

Nic nie zrobisz. Zanim odpisze support to ban zejdzie ;) To graj z kolegą i nie będziesz kickowany.

Fajnie że to jakiś c**j z mpc.

xD

Opublikowano

Nie mówię że słabo grasz, tylko że dostając bana za kick musiałeś już wcześniej kilka razy zostać kicknięty, a wątpię żeby za każdym razem był to tylko kick "dla beki".

Opublikowano

Nie mówię że słabo grasz, tylko że dostając bana za kick musiałeś już wcześniej kilka razy zostać kicknięty, a wątpię żeby za każdym razem był to tylko kick "dla beki".

A ja Cię zaskoczę... pierwszy raz mnie kikneli bo to było nowe konto i od razu dostałem bana za to... i co ty na to ? PROFESORZE ? ;)

Opublikowano

A ja Cię zaskoczę... pierwszy raz mnie kikneli bo to było nowe konto i od razu dostałem bana za to... i co ty na to ? PROFESORZE ? ;)

A ja na to że pierdolisz od rzeczy. Zeby dostać tego bana musisz dostać bodajże 3x kicka w tygodniu
Opublikowano

Raz sam się wyrzuciłem callvote kick ... ale 2 razy jakieś trolle i dostałem na 7 dni (myślę ok odpocznę ttroszeczkę) wczoraj unban, gram 1,2 mecz i dzisiaj i mnie wywalili i ban kolejny.

xD

Opublikowano

Nie odwołasz się od tego, bo do czasu kiedy odpiszą to już ban zejdzie. Graj zawsze z kumplem to 3-2 vote nie skończy się kickiem.

Opublikowano

Nie odwołasz się od tego, bo do czasu kiedy odpiszą to już ban zejdzie. Graj zawsze z kumplem to 3-2 vote nie skończy się kickiem.

Coś odpisali ale napisałem im jeszcze raz bo nie zrozumieli :D

Skoncz plakać znajdz kolegow do grania :) znajdziesz kolegow nie bedziesz mial wiecej bana 

fajnie że to byli ludzie z mpc, im po polsku powiedziałem żeby mnie nie wywalali ja gram do końca a oni swoje.

Nie od wołasz się od tego ban to ban. Ale to jest i tak chore no ktoś ciebie kickuje u ty dostajesz bana ;-;

Tak to powinni mieć ludzi z rangą szeryfa + min 850h i te rekompensaty co się dostaje to przynajmniej po 15 każdej.

xD

Opublikowano

Jak grasz z polaczkami to polecam insta mute cały team. Lepiej nie ruszać gówna póki nie śmierdzi. Chodzi mi o to że dopóki wygrywasz będzie się super grało, a jak zaczniecie przegrywać to wtedy zaczną cisnąć. Lepiej grać bez infa niż słuchać od typa który ma 2/10 że jesteś gównem bo nie ugrałeś rundy 1v5.

Opublikowano

A ja na to że pierdolisz od rzeczy. Zeby dostać tego bana musisz dostać bodajże 3x kicka w tygodniu

HAHAHAHAHHA nie wymyśliłem sobie -.- zagrałem drugiego mm bo miałem rozegranego 1 i wygranego i co ? wyrzucili mnie i ban na 30min... za to, że za często mnie wyrzucają ? I ja p*******? Przecież tak o bym tego nie pisał -.-

Opublikowano

HAHAHAHAHHA nie wymyśliłem sobie -.- zagrałem drugiego mm bo miałem rozegranego 1 i wygranego i co ? wyrzucili mnie i ban na 30min... za to, że za często mnie wyrzucają ? I ja p*******? Przecież tak o bym tego nie pisał -.-

Bany za kicki są zawsze na 7 dni
Opublikowano

Bany za kicki są zawsze na 7 dni

Co ty gadasz? Bany za kicki są jak bany za wszystko inne. Półgodzinne, 2 godzinne dniowe i siedmiodniowe [ o ile dobrze pamiętam ]

Opublikowano

Co ty gadasz? Bany za kicki są jak bany za wszystko inne. Półgodzinne, 2 godzinne dniowe i siedmiodniowe [ o ile dobrze pamiętam ]

Wlasnie bany za kicki są inne, jakoś nie grajac 2 miesiące, bana dostałem na 7 dni :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...